• Villa HBK

HBK Borrel Leiden Culinair 2019

Zaterdag 29 juni vierden wij onze Villa HBK borrel op Leiden Culinair voor de zevende keer. Na al die jaren is het voor ons nog steeds een feestje om naar uit te kijken! Dit jaar was het , vanwege ons 20-jarig bestaan, voor ons een beetje extra feest.

Ter gelegenheid van onze verjaardag hebben wij ons nieuwe logo onder toeziend oog van de aanwezigen onthuld. Deze borrel was echter op meerdere fronten uniek. ‘Be careful what you whish for’, was dit jaar ons credo. We hoopten natuurlijk op mooi weer, maar dit sloeg alles. Het was warm, veel te warm. Dat maakte het extra bijzonder om te zien dat er zoveel mensen de hitte trotseerden voor een ontmoeting op onze borrel!

HBK Ladies Event 2018


Op vrijdag 21 september 2018 stond het HBK Ladies Event weer op het programma. Niet zoals voorgaande jaren een voorpremière van het filmfestival, maar een voorpremière van de expositie van Casper Faassen; de expositie die een dag later één van de locaties was op de kunstroute Leiden.

Na een rondleiding door de galerie werden ook de persoonlijke artistieke talenten ontdekt tijdens een workshop houtskool tekenen. Onder het genot van een drankje en diverse culinaire hoogstandjes van Norbert van Dartel werd de gezellige en geslaagde avond afgesloten. 

Hieronder enkele foto's van het HBK Ladies Event dankzij John Brussel.