De belastingadviseurs van HBK brengen u wat verder helpt, niet alleen wat gevraagd wordt.

 

Wij zijn adviseurs met een missie. Persoonlijk en gedreven. Betrouwbaar en scherp. Vlijmscherp.

 

Wij geloven stellig dat op fiscaal gebied veel kansen onbenut blijven. Kansen om uw fiscale en financiële situatie te optimaliseren en risico’s te minimaliseren. Of u nu als ondernemer een sparring partner zoekt of als particulier hulp wenst bij uw aangifte. Daar maken wij ons hard voor. Hoe? Door anders naar uw situatie te kijken. Verder te kijken dan alleen sec naar de belastingdruk. Geen kans te missen en te zien wat anderen niet zien. Wij kijken met een vlijmscherpe blik naar uw financiën. Want als je beter kijkt, zie je meer. Heb je meer, kan je meer en ben je rijker dan je denkt.

 

In onze dienstverlening staat u als persoon steeds centraal, aangezien het essentieel is dat u uiteindelijk het meest profiteert. HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe u het deed, maar op hoe u het zou moeten doen.

 

Aangiften horen daarbij als sluitstuk. Die doen we efficiënt en scherp. Evenals andere zogenoemde compliance werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld boekenonderzoeken en beroepsschriften. HBK ontzorgt, zodat u beter af bent!

 

Eens vrijblijvend kennismaken? Bel Thijs, Simone of Peggy op 071-5422720.