De accountants van HBK brengen wat verder helpt, niet alleen wat gevraagd wordt.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat bij veel ondernemingen kansen onbenut blijven. Kansen om meer uit de onderneming te halen. En kansen om uw tegenspelers in het ondernemen - waaronder de fiscus - slimmer af te zijn. Daar maken wij ons hard voor.

 

Op basis van uw informatie en onze ervaring zijn wij bij uitstek in staat om alle risico's èn kansen in uw bedrijfsvoering te benoemen. Zijn uw marges wel op orde? Hoe krijgt u ze op het juiste niveau? Welk debiteurenbeleid is er nodig om de cash flow op peil te houden? Zijn de geplande investeringen terug te verdienen? Hoe zijn uw financiën te optimaliseren? HBK is hierbij nooit lijdelijk, maar steeds kritisch en proactief. Wij focussen niet op hoe u het deed, maar op hoe u het zou moeten doen.

 

HBK ontzorgt u daarnaast graag bij uw financiële administratie, jaarrekeningen en specifieke accountantsverklaringen. Onze portal, elektronische berichtenservice en uiteraard een HBK-er die u en uw situatie van haver tot gort kent, waarborgen een goede termijnbewaking en een laagdrempelig en betrokken contact.

 

Eens vrijblijvend kennismaken? Bel Marjo, Ruud of Caroline op 071-5422720.